Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την Ajax για εγκαταστάσεις των συστημάτων της.

Ο Αjax είναι ένα αμιγώς διαδικτυακό ασύρματο σύστημα ασφαλείας που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, να ενεργοποιηθεί η να απενεργοποιηθεί, με πλήρη έλεγχο του από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας.

Τα συστήματα της Ajax Security συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των κυριότερων συστημάτων DIY (“doityourself”) όσον αφορά την ευκολία εγκατάστασης – παραμετροποίησης, καθώς και των επαγγελματικών συστημάτων συναγερμού. όσον αφορά τον τομέα της ασφάλειας διαθέτοντας παράλληλα μία εξαιρετική εμφάνιση

Το Ajax Hub βελτιστοποιεί την απόδοση κάθε περιφερειακού που υπάρχει στο σύστημα συναγερμού. Επιβλέπει και διαχειρίζεται όλες τις δικτυακές συσκευές, συλλέγοντας παράλληλα δεδομένα με χρήση του προηγμένου πρωτοκόλλου ασύρματης διαχείρισης Jeweller. Το hub αναλύει τα δεδομένα απειλής, φιλτράρει τους ψευδείς συναγερμούς και σας ενημερώνει όταν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος. Η προστασία που παρέχει από δολιοφθορά, τον καθιστά ανυπέρβλητη λύση για τον χώρο που προστατεύει.

Συνδέεται διαδικτυακά σε κέντρο λήψης σημάτων μεταδίδοντας ακαριαία τα σήματα ,σε σχέση με την μετάδοση μέσω τηλεφωνικής γραμμής.

 Το σύστημα συναγερμού Αjax διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό περιφερειακών ασύρματων στοιχείων

Η ασύρματη μαγνητική επαφή του AJAX δύναται να δεχθεί και ενσύρματη θέτοντας την σαν ξεχωριστή ζώνη κάτι που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες περιμετρικής προστασίας.

Διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό περιφερειακών ασύρματων στοιχείων όπως ασύρματοι ανιχνευτές κίνησης ,επαφές, ακουστικοί ανιχνευτές θραύσης, ανιχνευτές καπνού, θερμοκρασίας η μονοξειδίου του άνθρακα, ασύρματα ρελλέ για την λειτουργία αυτοματισμών, ασύρματους ανιχνευτές πλημύρας κλπ.

Ο προγραμματισμός του πίνακα καθώς και η απομακρυσμένη διαχείριση επιτυγχάνεται μέσω υπολογιστή η μέσω εφαρμογής από smartphone η tablet.

.

ajax siren

ajax siren

 

Βραβεύτηκε
ως ο καλύτερος συναγερμός
της χρονιάς για το 2017

Βραβεία Ασφάλειας και Πυρασφάλειας
Λονδίνο, 22 Νοεμβρίου 2017
Υπό την αιγίδα των διεθνών εκθέσεων IFSEC International και FIREX International


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ:
Σύνδεση σε Κέντρο Λήψεως Σημάτων με την ATLAS SECURITY ΜΟΝΟ με 68,50€ το έτος!!

Καλέστε μας στο 210.51.52.657 & 6949.613.630 για την σημαντική μελέτη του χώρου σας και την ανάλογη προσφορά.