Τοποθετήσεις Συναγερμών

 

Στη B.S.T Systems θα βρείτε συστήματα συναγερμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας δωρεάν και σας προτείνουμε τα ιδανικότερα συστήματα συναγερμού που θα σας προστατεύσουν σε κάθε περίπτωση.

Η B.S.T Systems απαρτίζεται από πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών SIGMA, PARADOX & AJAX. Στις κορυφαίες λύσεις μας περιλαμβάνονται τα άρτια ασύρματα και ενσύρματα συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης, κορυφαία στην κατηγορία τους, τα οποία προσθέτουν υψηλή αξία σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία. Οι ολοκληρωμένες προτάσεις μας καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις είτε αυτές αφορούν συναγερμούς σπιτιών είτε καταστημάτων.

  • Γιατί να εγκαταστήσω συναγερμό;

Η ύπαρξη ποιοτικού συναγερμού είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της περιουσίας σας και των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στον χώρο. Είναι σίγουρα η πρώτη και καλύτερη επένδυση που οφείλετε να κάνετε. Λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για όσους σκοπεύουν να βλάψουν την ιδιοκτησία σας. Παρέχει αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς καθώς τρομάζει τον πιθανό διαρρήκτη. Ακόμα και στην ατυχή περίπτωση που εισέλθει κάποιος, οι ευαίσθητοι αισθητήρες θα τον ανιχνεύσουν αμέσως και θα στείλουν ειδοποίηση άμεσα με τους εξής τρόπους:

  1. με τηλεφωνητή
  2. μέσω εφαρμογής στο κινητό όπου θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του συναγερμού σας, απομακρυσμένα μέσω δικτύου Internet
  3. με GPRS
  4. με σύνδεση σε 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων όπου πάντα κάποιος θα επαγρυπνεί, ώστε να ενημερωθείτε άμεσα εσείς και η αστυνομία

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ

Στην εταιρία μας μπορείτε να απευθυνθείτε και για εγκατάσταση του συστημάτων S PRO της SIGMA και τα μοντέλα Apollo Plus, Orpheus, Proteus, Aeolus. Τα συστήματα S PRO τοποθετούνται  ΜΟΝΟ από αδειοδοτημένους εγκαταστάτες και ΔΕΝ πωλούνται σε e-shops.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ TOUCH

  • Συναγερμοί SIGMA PROTEUS – APOLLO – ORPHEUS – AEOLUS
  • Συναγερμοί PARADOX – NOVA

 

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 για να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας καθώς και για τη Δωρεάν μελέτη.