Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της BSTsystems, βασισμένο στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και στην πολυετή εμπειρία του, είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα οποιαδήποτε τεχνική απορία ή πρόβλημα μπορεί να προκύψει στα προϊόντα  μας.

Επιπλέον, μπορούμε να σας δώσουμε οδηγίες για τον χειρισμό ή τον προγραμματισμό των συσκευών ή και να κάνουμε τον προγραμματισμό μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, όπου αυτό είναι εφικτό.

Επίσης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους τεχνικούς μας για τεχνικά θέματα και λύσεις στην πριν επιλέξετε υλικά και προϊόντα, ώστε αυτά να είναι λειτουργικά και στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Τεχνικής υποστήριξης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 καλώντας στο τηλέφωνο 210.51.52.657 ή στέλνοντας email στο support@bstsystems.gr.

Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Για άμεση απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη πατήστε εδώ για να πραγματοποιήσετε λήψη του ειδικού προγράμματος και δώστε στους τεχνικούς μας τους σχετικούς κωδικούς, για να λύσουν άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Το πρόγραμμα λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση.