Η BST Systems Ιδρύθηκε το 2009 με κύρια δραστηριότητα την παροχής υπηρεσιών & εμπορίας Συστημάτων Συναγερμού, Συστημάτων CCTV, Αυτοματισμού, Ελέγχου πρόσβασης,Wifi και συναφών προϊόντων ασφαλείας & δικτύων.

Ύστερα από πολυετή πείρα στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας & δικτύων σχεδιάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bstsystems.gr  όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα  προϊόντων συστημάτων ασφαλείας & πληροφορικής .

Στην BST Systems  θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο  προϊόν που επιθυμείτε να προμηθευτείτε από εμάς, καθώς υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό online για την άμεση εξυπηρέτησή σας! Η BST Systems θα σας βοηθήσει σε τεχνικά θέματα που ίσως χρειαστείτε για το προϊόν που αγοράσατε και  θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη εγκατάστασης – αναβάθμισης – service από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα.

Σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας & πληροφορικής και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.